De keurdag van 2020 afgelast

Beste leden,
Om geen risico te lopen voor leden op besmetting met het virus en later gezien te worden als ‘brandhaard’ voor uitbraak van het virus en het bestuur niet kan instaan voor de veiligheid, werd in eerder stadium besloten geen TT te organiseren.
Voor velen, die dit evenement zien als resultaat en bekroning op hun kweek, is dit heel teleurstellend.
Als alternatief werd een ‘dag keuring’ door de TT commissie bedacht om toch aan de behoeft wat leeft onder de leden tegemoet te komen.
Het voorbereiden en organiseren voor deze keuring heeft veel tijd en energie gevergd dat resulteerde in een draaiboek, wat na aanpassing te gebruiken is voor de jaarlijkse tentoonstelling.
De verzwaarde en nieuwe maatregelen van de overheid boven de reeds bestaande en op advies, ingewonnen bij de gem. Utrecht, heeft ons doen beseffen dat het niet verantwoord is om dit door te zetten. Afwachten of het tij keert, is gezien de langzame afname geen optie, derhalve heeft het bestuur besloten alle activiteiten te cancellen.
Het is een beslissing dat ons zwaar ligt.
Waar wij nu met zn allen voorstaan, is het virus voor zover dat in ons vermogen ligt, zoveel mogelijk te stoppen.
Het bestuur wenst iedereen veel gezondheid toe en laten we de hoop houden dat wij in de toekomst het verenigingsleven op een normale manier kunnen beleven,
Namens het bestuur,
Marcel Janssen
Secretaris EUKV

Vraagprogramma NBvV 2020-2024

 


Word lid van de EUKV,
we organiseren regelmatig leerzame informatieavonden, vogelbeurzen, maar ook kaart-en spellenavonden.
Als bondslid ontvangt u het maandblad van de NBvV.